E-Bülten listemize abone olun.

ABONE OL
0
FIFA 2000’den FIFA 2017’ye Cristiano Ronaldo

FIFA 2000’den FIFA 2017’ye Cristiano Ronaldo

Bilgisayar oyunları arasında ayrı bir yeri olan FIFA serisine dünden bugüne baktığımızda şöyle derin bir oh çekip “Teknoloji iyi ki gelişiyor” diyoruz.

Futbol severler için ayrı bir yeri olan FIFA, her ne kadar mantık hatalarıyla çoğu kez oyun fanatiklerini çileden çıkarsa da her yıl kendini geliştirmeye devam ediyor. Grafik konusunda yaşanan gelişmelere özet niteliğinde olacak FIFA 2000 ile FIFA 2017 kıyaslaması gerçekten görülmeye değer.

Ünlü isimlerin bugüne kadar yaşadıkları yüz değişimlerini bir kurguda birleştiren Youtube kanalı SOFOO, FIFA’nın yıllar içindeki bu değişiminden ilham almış olacak ki Cristiona Ronaldo’nun FIFA 2000’den 2017’ye kadar olan değişimini gerçek portrelerle harmanlamış.

Videoyu izlerken “Yok artık… Bu Ronaldo mu?” dediğinizi duyar gibiyiz. Tepkilere bakılırsa Ronaldo da bu duruma hayli şaşkın.

 

Grafik kalitesinin 3D’nin ötesine geçip sanal gerçekliği yarattığı şu günlerde FIFA’da nostalji yapmak, teknolojinin ne aşamalardan geldiğini bizlere bir kez daha hatırlatacak.

0

Yorumlar